bisnes topup masa kini
HOME          PENDAFTARAN         PRODUK         FORMAT SMS         TAMBAH MODAL          MEMBER GET MEMBER     TOPUP ONLINE         FAQ
Pendaftaran agen topup dan join bisnes topup
DAFTAR DI SINI
maybank topup
cimb topup
REGISTRAR
admin@flexi.mudahtopup.com
Tune Talk 10 & 100 Kini Autoreload

Hot Tiket Internet Rm5 Cuma Rm3.50 untuk Agen Flexi Mudahtopup

HOT TIKET internet MAXIS 3.5% , KOD HT5 DAN HT20

HOT TIKET call&sms MAXIS 3.5% , KOD HT15 DAN HT30

TERBARU PENDAFTARAN HANYA RM20 SAHAJA...


TAMBAH MODAL BOLEH DILAKUKAN PADA
SABTU-KHAMIS AHAD
WAKTU 09.00 PG - 7.00 PTG

PENDAFTARAN BOLEH DILAKUKAN SETIAP HARI
TERMASUK SABTU DAN AHAD
WAKTU 9 PG - 10 MLM


EXTRA : BSN DAN PUBLIC BANK TELAH DI BUKA UNTUK PENDAFTARAN AGEN TOPUP



Untuk elak msj tak sampai ke sever

Sila gunakan nombor gate sever terbaru

Celcom= 013-955 5839 / 013-954 8837 / 013-902 6355
Maxis = 017-903 0566/017-9507199
Digi = 016-938 9765 / 016-930 5822



NOTICE BOARD
MALAYSIA TIME
CHATING HERE
mudahtopup
WELCOME VISTOR
AGENT TOP UP

Sekiranya anda adalah peniaga(kecil/sederhana) yang mahukan keuntungan jualan prepaid sebenar, maka inilah masanya untuk anda dapatkan keistimewaan.

DISKAUN HARGA AHLI YANG DI TAWARKAN

CELCOM 4~6%
MAXIS 3.3%
DIGI 2%
U-MOBILE 3.5%
I-TALK 10%
HOT TIKET MAXIS 3.5% KLIK SINI

Tak kan ni je.. (sabar) ada lagi klik di sini
(TuneTalk, Merchantrade, MolePoint, Mentari, XL, IM3 & lain-lain)

Juga boleh topup melalui internet...KLIK SINI

Juga boleh topup melalui SMS...KLIK SINI
agen topup daftar murah
YURAN PENDAFTARAN RM 20.00 SAHAJA
sever topup paling bagus di flexi mudahtopup.com
BAGAIMANA SISTEM ELOAD INI BERFUNGSI
Kajian Pasaran
hantar sms percuma
Industri MOBILE telah membawakan satu teknologi yang sangat berkuasa iaitu Sistem Pesanan Ringkas atau SMS. Statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia menunjukkan lebih dari 3,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama tahun 2005.

Kini bilangan pengguna telefon bimbit di Malaysia sudah melebihi 14 juta orang dan 80% darinya merupakan pengguna perkhidmatan prabayar (prepaid). Graf hasil kajian Suruhanjaya Telekomunikasi & Multimedia Malaysia dibawah sudah cukup untuk menjelaskannya.
bisnes topup dan agen topup di malaysia
Ini adalah kajian tahun 2001-2004............  2018 ??
Lihatlah bertapa besarnya potensi untuk perniagaan ini. Dari statistik yang dikeluarkan pada tahun 2002, dan 2004 jelas menunjukkan peningkatan berkali ganda. Ini bermakna prospek anda semakin bertambah dari hari ke hari. Anda tidak menggunakan perkhidmatan prabayar? Tak jadi masalah! pengguna perkhidmatan pascabayar (post-paid) pun boleh melibatkan diri dalam peniagaan ini. Biarpun reload tidak dibeli untuk kegunaan sendiri, anda masih boleh jual kepada ahli keluarga dan rakan-rakan yang menggunakannya.
1. Pelanggan memesan topup dengan anda, contohnya I-TALK RM10.
2. Anda perlu menghantar SMS mengikut format kepada nombor server.
3. Sila pastikan baki dalam akaun topup anda cukup untuk mereload pelanggan tersebut. Jika baki anda tidak mencukupi, transaksi anda tidak akan berjaya. (Akaun topup & akaun prepaid hanset anda adalah berbeza)
4. SMS yang anda hantar akan diterima server dan akan diproses untuk reload.
5. Jika berjaya, Server akan menghantar dua SMS, iaitu kepada anda & kepada pelanggan.
6. Jika berjaya, server hanya menolak rm9.10 sahaja dari baki akaun topup anda.
7. SMS yang anda terima akan menyatakan bahawa transaksi tersebut berjaya atau tidak serta memberitahu baki akaun topup anda.
8. Pelanggan akan menerima SMS reload dari TELCO.
9. Transaksi berjaya dan anda menerima wang dari pelanggan. Untuk I-TALK rm10, keuntungan anda adalah rm0.90.
10. Proses di atas berlaku dalam masa 60 saat hingga 3 minit kebiasaannya.
Member
Flexi
flexi mudahtopup com on Facebook
Berminat Jual Topup Prepaid Dari Serendah RM3.00?----> AGEN TOPUP

Jual Topup Maxis, Celcom & Digi Serendah RM3.00, perolehi keuntungan jualan sehingga  9%. Keuntungan jualan dibayar terus ke akaun Mudahtopup Mobile Biz anda

Sekiranya anda adalah peniaga kecil,sederhana atau besar, penuntut IPTA atau Kolej atau sesiapa sahaja yang ingin menambahkan pendapatan anda, jangan lepaskan peluang ini bagi menyertai perniagaan yang pasti menjanjikan pulangan yang lumayan untuk anda atau setidak-tidaknya untuk kegunaan sendiri. Modal permulaan yang rendah untuk memulakan perniagaan.

Buat masa ini hanya no. Maxis, Celcom dan DIGI sahaja diterima untuk pendaftaran kerana server syarikat adalah Maxis, Celcom dan DIgi. Server pantas & cantik. Tiada caj tambahan dan tiada syarat-syarat dikenakan. Yuran pendaftaran mengikut pakej yang anda kehendaki.Kemudahan MAYBANK, CIMB, BSN dan Bank Islamuntuk anda menambah modal.


Bukan berkonsepkan MLM atau Multilevel Marketing.

Flexi Mudahtopup Menjalankan system fleksi autoreload yang beroperasi 24 jam/365 hari setahun. Berkonsepkan ‘Direct Biz’ dimana anda tidak perlu untuk cari downline demi komisyen yang tinggi. Sistem yang fleksibel, mudah dan boleh menjual top up dimana-mana dan bila-bila masa tanpa kira waktu. Hanya perlukan handphone yang ada fungsi SMS dan anda tahu mengendalikan sistem SMS.

Cubalah, anda akan berpuas hati.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami?

* Yuran keahlian yang termurah
* Tidak perlu upgrade keahlian
* Tiada yuran tahunan
* Semua boleh terlibat dalam perniagaan ini
* Pendapatan secara ‘real time’, tadak perlu menunggu
* Perkhidmatan Server terbaik & pantas
* Kadar keuntungan yang tertinggi (sehingga 9.0%)
* Perkhidmatan Top Up 24 jam
* Reload serta merta (Autoreload)
* Tidak memerlukan premis perniagaan - Urusniaga hanya melalui handphone anda.
* Caj SMS yang minima hanya 1 Sen dengan Active 10, 8 XPAX & TEMAN 20 - Sever Maxis/Celcom
* Tidak memerlukan pekerja - segalanya anda uruskan sendiri
* Urusniaga dimana-mana sahaja - Mobile Biz
* Anda tidak perlu menyimpan stok kad topup
* Khidmat Bantuan melalui telefon secara terus
* Bukan skim cepat kaya
* Bukan MLM atau Multilevel Marketing
* Tidak menggunakan sistem piramid.
* Tidak perlu maintain jualan
* Keuntungan jualan runcit.
* Tiada Caj untuk setiap tambah modal dikenakan.
* Tiada Syarat-Syarat Dikenakan.
*Anda berniaga tidak perlu cari perlanggan, pelanggan cari anda nak topup.
*Kami berikan anda insentif yang tinggi.
Agen Topup | Bisnes Topup | Topup Online | Jual Topup | Easy Reload
web visitor counter
Agen Topup | Bisnes Topup | Topup Online | Jual Topup | Easy Reload

agen topup, auto reload digi coupon, beli prepaid, business prepaid, cara nak jual topup, easyreload , celcom reload, celcom topup rm3, digi, digi softpin, e-load maxis, easyreload, easyreload top-up, easytopup, eload, ezyreload, ezytopup, happy, italk, jual celcom online, jual digi online, jual eload maxis online, jual ereload digi online, jual maxis online, jual prepaid, jual prepaid online, jual reload celcom online, jual topup, jual topup online, kad prepaid, kad topup rm5, malaysia prepaid, master agen, master dealer, maxis, maxis topup rm3, pin, prepaid online, prepaid reseller, prepaid top up, reload, server celcom laju, server topup laju, sms prepaid, sms topup, top up celcom, top up hotlink, top up prepaid, topup celcom prepaid, topup digi rm 5, topup online, umobile, umobile softpin